Over Mij - Mondhygiëniste Gabriëlle Beens

Het lot om mondhygiënist te worden was al vroeg bezegeld.

Vernoemd naar de dochter van een kennis van mijn ouders die tandarts was en zijn dochter mondhygiënist. Het was in de sterren geschreven dat ik mondhygiënist zou worden.

Ik studeerde mondzorgkunde in Amsterdam en was hier als een vis in het water.

Ik koos bewust voor de opleiding in Amsterdam omdat daar samen werd gewerkt met de tandartsopleiding. Een samenwerking die ik erg interessant vond en nog steeds vind. En daarnaast ook belangrijk omdat we allebei aan jouw mondgezondheid werken, ieder met een eigen expertise.

Frisse gezonde mond nieuwe mondzorg Gabrielle Beens

Wat je over mij moet weten.

Ik ben direct en draai er niet om heen. Daar moet je tegen kunnen.
Weet dat het altijd uit een goed hart komt en het mijn bedoeling is om eerlijk tegen je te zijn zodat dit ten goede komt van je (mond)gezondheid.
Ik ben gedreven in mijn vak en voldoe niet aan het beeld van een mondhygiënist wat veel mensen hebben. Ik ben geen veredelde schoonmaakster die opruimt waar je zelf geen zin in hebt maar een zelfstandig paramedicus met de kennis en kunde om je mond gezond te krijgen én houden. Een behandeling bij mij maakt dat je mond snel weer gezond is, mits je mijn tips opvolgt natuurlijk!

Wat je ook moet weten is dat als je bang bent voor de tandarts of mondhygiënist je bij uitstek bij mij in goede handen bent. Velen zijn je voorgegaan en willen nooit meer anders.

Je mag me er niet voor wakker maken maar ik ben dol op chocolade, niet alle soorten maar nog steeds wel te veel. 
Ik ben een echte dierenvriend en ook een echt paardenmeisje , ik rijd al vanaf mijn 4e paard. 

Ik ben dol op wetenschap en volg daarom naast mijn praktijk ook een master om jou nóg beter te kunnen helpen je mond in topconditie te krijgen.

 

Durf je een eerste bezoek aan mijn praktijk aan?

Met een simpele druk op de knop maak je eenvoudig een afspraak, geheel vrijblijvend. Dus waar wacht je nog op?! Laat je gegevens achter en ik neem contact met je op.

Contact Meesters in Mondzorg
Sandelhout 1
3991PZ Houten

Tel:06 25 10 25 63

info@frissegezondemond.nl

 

Lid van de Nederlandse Vereniging van Mondhygiënisten