Tandenpoetsen met je kind is een uitdaging.

Gedoe, geschreeuw, huilen, tandenpoetsen is meestal niet erg geliefd. Je kind trekt alles uit de kast en het gedrag van je kind maakt indruk op je als ouder waardoor je geneigd bent om het tandenpoetsen maar te laten voor wat het is. Maar, dat dacht je gister ook al. En die dag daarvoor is er ook niet zo denderend gepoetst.
Herkenbaar?

Daarom professionele online hulp, de training “Help! Mijn kind is een lastige tandenpoetser!” In deze online training vertel ik je alles over het kindergebit, wanneer de eerste tanden doorkomen, hoe je het beste poetst en waarmee en nog veel meer!

Een must voor elke ouder/verzorger die tandenpoetsen erbij hun kind lastig vind.

Haal het beste uit tandenpoetsen bij je kind met mijn online training.

Wie ben ik?
Ik ben niet alleen mondhygiënist maar ook moeder. Tandenpoetsen is bij mijn oudste dochter niet altijd gemakkelijk geweest. Ze maakte er een ontzettend gedoe van.

Ik weet dus als geen ander hoe jij je voelt en hoe je geneigd bent om dat tandenpoetsen ermee over te slaan na een lange dag hard werken. Je hebt gewoon geen zin in dat gezeur en drama. Been there. Know the feeling.

En ik weet ook hoe je het doorbreekt en hoe belangrijk het is om dagelijks te poetsen!

Laat mij je helpen om de tanden van je kind gepoetst te krijgen en daarnaast om je te voorzien van handige en nuttige tips over het kindergebit.

Mijn kennis hierover deel ik al meer dan 21 jaar in de praktijk. Deze kennis heb ik gebundeld en opgenomen, met deze online training als gevolg. De investering in deze training ter waarde van minimaal 100 euro is slechts €65.- Echt, die prijs gaat nergens over. Steeds weer vullingen en gedoe aan het gebit zijn duurder en kosten veel meer tijd.

Uit onderzoek is gebleken dat veel kinderen tijdens de coronapandemie niet de mondzorg krijgen die ze nodig hebben. Mensen durven niet naar zorgverleners uit angst Corona op te lopen. Dat is jammer! Ook daarom deze online training. Simpel en gemakkelijk achter je laptop te volgen op het moment dat jij wil! 

* Wil jij ook een gezond gaaf gebit voor je kind?
* Wil jij ook dat je kind een gezonde basis heeft voor zijn/haar toekomst?
* Wil je ook een hoop mondgedoe zoals tandsteen, gaatjes en tandvleesontsteking voorkomen maar weet je niet goed hoe, en zou je daar graag hulp bij willen? 
Druk dan nu op de knop en laat mij je helpen👇🏻

Voor wie?

Kom je toch liever naar de praktijk voor een persoonlijk consult? Ook dat is uiteraard mogelijk. Vergoeding van dit consult (voor kinderen tot 18 jaar) valt onder de basisverzekering. 

Afspraak maken voor een persoonlijk consult kan heel gemakkelijk online of telefonisch.

Contact Meesters in Mondzorg
Sandelhout 1
3991PZ Houten

Tel:06 25 10 25 63

info@frissegezondemond.nl

 

Lid van de Nederlandse Vereniging van Mondhygiënisten