Feestelijke opening!

Om jou nóg beter te kunnen helpen…

Gisteren was het dan zover…. mijn stoel werd geleverd. Helaas moest er nog een aanpassing gemaakt worden, dus staat er nu tijdelijk een leenstoel, niet zo mooi als de stoel die ik besteld heb, maar het voldoet. Ik kan er in behandelen. 

Ondertussen wordt de praktijk ook nog druk verbouwd. Daarom nu tijdelijk in een andere ruimte.  Hopelijk is dit afgerond tegen eind mei. En dan gaan we los! 4 juni staat er een feestelijke opening gepland. Wat dat is, dat vertel ik nog even niet. Maar dat het super tof is, dat is zeker. 

Meesters in mondzorg® is dé mondzorgpraktijk van Houten en omstreken. We maken gebruik van de meest nieuwe apparatuur en behandelmethoden, uiteraard gestoeld op de wetenschap. Zoveel mogelijk pijnloos, want naar de mondhygiënist gaan kan ook echt een feestje zijn! Ook als je bang bent of al langer niet geweest, kom gerust ik help je in alle rust zodat ook jouw mond weer snel fris en gezond is. 

Aanmelden?

Ben of ken je iemand die vaak last heeft van tandsteen, bloedend- of teruggetrokken tandvlees, een witte laag op je tong, slechte adem, verkleurde tanden of wil je gewoon een frisse, gezonde mond? Kom bij me langs, je bent welkom!

Afspraken maak je simpel telefonisch 06-25102563 of via deze knop 

Tot snel!  

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Geef een reactie