Angst voor de mondhygiënist/ tandarts

angst voor mondhygienist tandarts bang meesters in mondzorg

Je bent al heel lang niet meer naar de tandarts geweest, laat staan de mondhygiënist. Het zweet breekt je uit als je er aan denkt. Kortom: je hebt angst! 

Liggen in die oncomfortabele stoel, je overgeven aan een ander die boven je hangt met scherpe haken in je mond en je streng toespreekt: het is nooit goed, wat je ook doet. 

In je mond wordt van alles gedaan zonder dat je weet wat en waarom. Het enige wat jij weet is dat het pijn doet. Je zag het bij je vader die altijd wat had, altijd gaatjes en later heel veel kronen en wortelkanaalbehandelingen. En bij je moeder…. bij wie veel tanden getrokken zijn. Ellenlange trajecten. Veel afspraken en heel veel pijn.

 

Dat wil jij niet. Dus steek je je kop in het zand,… wat je niet ziet is er niet denk je.

Maar ondertussen merk je dat je adem minder fris gaat ruiken, soms voel je wat vage pijn in je mond. Je ziet een wit beslag op je tong, tandsteen op je tanden en je tandvlees trekt wat terug, je tanden worden gevoelig  en het lijkt ook wel of ze wat geler, bruiner of juist grijzer worden. Je gebit raakt in verval en je weet niet wat je moet doen. 

Naar die tandarts ga je niet. De angst verlamt je en dus probeer je het zelf maar even. Je poetst, je spoelt, je hebt op internet gezocht, je bent naar de drogist geweest, naar de huisarts, je  vraagt familie, kennissen en vrienden om raad…. 

Alles heb je al gedaan maar niets lijkt echt te werken.  Je bent teneinde raad. Wat  nu?! Je leven lang zo door blijven lopen, steeds meer ongemak en pijn krijgen zoals je ouders? Je ziet op internet en overal om je heen mensen die vrijuit kunnen lachen, mooie tanden hebben en een frisse adem. Jij wil dat ook maar hoe dan!?  Herkenbaar? 

De Oplossing....

Laat mij je helpen je mond weer mooi en gezond te krijgen. Die frisse adem, die witte, schone tanden te krijgen. Ik kan je helpen met een speciale, pijnloze methode die er voor zorgt dat jij weer lachend de deur uit gaat. Zodat je weer durft te lachen, geen gele of bruine tanden meer hebt maar juist een mooie frisse mond met mooie tanden. Een behandeling die maakt dat je minder tot geen last meer hebt van die gevoelige tanden, een behandeling die op een simpele manier door jou te onderhouden is.

 

Corona veilig

Om corona hoef je je geen zorgen te maken. Als mondhygiënist ben ik 4 jaar lang opgeleid aan het HBO om infectiepreventief te werken, dus geen cursus van een paar dagdelen of iets dergelijks; een gedegen 4-jarige HBO opleiding. Alles om jou veilig te kunnen helpen. Daarbij is de ventilatie in mijn praktijk uitstekend, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over een eventuele besmetting. Die kans is in mijn praktijk zeer klein.

Velen gingen je al voor

Vele cliënten met angst voor de tandarts gingen je al voor en willen nooit meer anders. Durf jij het aan om nog 1 keer je moed bij elkaar te rapen en een gratis, vrijblijvende afspraak te maken waarin we met elkaar kennismaken en ik, alleen als jij dat wil, je tandvlees beoordeel en je een advies geef wat voor jou een passende oplossing voor je mondklacht of -klachten zou zijn?  Maak dan nu een afspraak met me. Ik help je graag.

Een afspraak maken is simpel, laat je gegevens achter, plan een afspraak of stuur me een bericht, dan neem ik spoedig contact met je op.

Videoconsult

Is naar de praktijk komen een te grote stap? Of heb je een andere reden om niet naar de praktijk te komen? Dan is een videoconsult wellicht iets voor je.

Via een videoconsult maak je op een laagdrempelige manier kennis met Meesters in Mondzorg en krijg je een gedegen mondzorg advies. 

Een videoconsult maak je telefonisch, 06-25 10 25 63 of via de mail: info@frissegezondemond.nl 

Contact Meesters in Mondzorg
Sandelhout 1
3991PZ Houten

Tel:06 25 10 25 63

info@frissegezondemond.nl

 

Lid van de Nederlandse Vereniging van Mondhygiënisten